Статии

Черен Петък 13-ти в ДЗИ!
Черен Петък 13-ти в ДЗИ! Застраховайте имуществото и автомобила си с 35% отстъпка, предоставена от ДЗИ.
Още... »
Великденска промоция от ДЗИ
Великденска промоция от ДЗИ Застраховайте имуществото си с допълнителна отстъпка, предоставена от ДЗИ. Възползвайте се и от новите покрития на компанията!
Още... »
ЗК \\\"Олимпик\\\" и Гаранционен фонд в Р. България
ЗК \\\"Олимпик\\\" и Гаранционен фонд в Р. България Кратко разяснение относно ситуацията с фалиралата застрахователна компания Олимпик и законовите възможности за възстановяване на сумите от страна на Гаранционен фонд
Още... »
МЕДИЦИНСКА (ЗДРАВНА) ЗАСТРАХОВКА „ДЗИ BEST DOCTORS“
МЕДИЦИНСКА (ЗДРАВНА) ЗАСТРАХОВКА  „ДЗИ BEST DOCTORS“ Медицинска застраховка „ДЗИ Best Doctors“ Ви дава спокойствието, че ще получите най-доброто лечение и качествена медицинска помощ.
Още... »
Системата Бонус-Малус и как ще се отрази тя на цента на застраховка Гражданска отговорност.
Системата Бонус-Малус и как ще се отрази тя на цента на застраховка Гражданска отговорност. Целта на системата Бонус-малус е да направи полиците „Гражданска отговорност” скъпи за рисковите и недобросъвестни водачи, а на по-внимателните да предостави по-големи отстъпки.
Още... »
Ара Брокер откри своя нов застрахователен офис в гр. Първомай.
Ара Брокер откри своя нов  застрахователен офис в гр. Първомай.  Гражданска отговорност на възможно най-ниски цени за нашите клиенти от гр. Първомай. Ара Брокер откри своят нов застрахователен офис. Адресът официално е град Първомай, кв. Дебър, на ъгъла на улиците Симеон Велики и Княз Борис I.
Още... »
Автомобилите без Гражданска отговорност остават без регистрация.
Автомобилите без Гражданска отговорност остават без регистрация. Колите без Гражданска отговорност ще се дерегистрират служебно. Досега автомобилите се спираха от движение, само ако са заловени в движение без валидна застраховка.Около 18% от българския автопарк е без валидна застраховка Гражданска отговорност. Собствен
Още... »
Онлайн застраховка Гражданска отговорност ще спести между 20 и 40 лв.
Онлайн застраховка  Гражданска отговорност  ще спести между 20 и 40 лв. Отпада забраната за онлайн застраховане. Онлайн застраховката Гражданска отговорност може да поевтинее между 20 и 40 лв за крайния потребител.По евтината цена ще компенсира до определена степен поскъпването на винетките.
Още... »
Застраховка имущество на промоция от ЗК Уника
Застраховка имущество на промоция от ЗК Уника През 2014 година можете да се възползвате от възможността да сключите застраховка за Вашето жилище по промоционалните условия на застраховката „Удома и щастлив“ на ЗК Уника.
Още... »
Как да сключим бързо и лесно застраховка „Кораби и Самолети”
Как да сключим бързо и лесно застраховка „Кораби и Самолети” Пътешествията с кораби и самолети за някои е само лукс. Да не говорим дори, че има такива, които никога не са изпитвали това удоволствие да полетят на гребена на вълната или небесата.
Още... »
Селскостопанска застраховка за животни
Селскостопанска застраховка за животни Както вече сме свикнали да говорим за трудностите на пазара, така и доста често се осмеляваме да правим застраховки за нашият по-спокоен живот. Хората, с изминаване на годините все повече се усещат за полезните страни на застраховките и затова по-често се
Още... »
Селскостопанска застраховка
Селскостопанска застраховка В последно време много голяма част от населението прави всичко възможно, за да произвежда сама продукцията, която ще консумира. От една страна, това би било финансов ход, но от друга просто ход на истинските ценители на здравословните продукти.
Още... »
Застраховка злополука
Застраховка злополука Едва ли има човек, който да каже, че за него има по-важно нещо от живота. Дори да има такъв, то той със сигурност ще излъже. За много от нас са ясни условията за застраховката живот, която доста хора вече сключват, за да живеят по-спокойно.
Още... »
Как да направим застраховка Отговорност
Как да направим застраховка Отговорност Когато сме професионално заети, ние много рядко се замисляме за нещата, които всъщност трябва да ни вълнуват в професионален план. Точно за това е направена тази застраховка Отговорност.
Още... »
Какво знаем за Карго застраховките
Какво знаем за Карго застраховките В днешни дни хората рядко се замислят за последиците, които могат да ги сполетят по време на пътуване. Тук е моментът, където можем да отбележим, че ние от АРА брокер можем да ви бъдем от полза.
Още... »
Застраховка живот
Застраховка живот Животът е най-ценното, което ни е дадено даром, затова трябва да му се наслаждаваме с пълни сили и да му се радваме всеки ден.
Още... »
Медицинска застраховка
Медицинска застраховка Всеки човек обича да пътува и когато го прави той е трябва да бъде наясно с безопасността и рисковете от всяко такова изживяване.
Още... »
Застраховка имущество
Застраховка имущество Естествено и много важно събитие в живота на всеки е закупуването на жилище. Когато се решим на тази крачка ние сме длъжни да проверим всички рискове и плюсове на застраховката, от която се нуждаем, а именно застраховка имущество.
Още... »
Цени и отстъпки на застрахователните компании
Цени и отстъпки на застрахователните компании Да бъдеш застрахователна компания днес не е никак лесна задача. Колкото повече се развиваме технологически, сякаш толкова повече обедняваме. Хората не се замислят, затова че трябва са застраховат както неимуществените си имоти, така и имуществените.
Още... »
Цени за застраховки
Цени за застраховки Когато днес се запознаваме с технологиите и иновациите ние все повече искаме да притежаваме най-модерните и иновативни потребности, които предлага пазара. Искаме да имаме най-луксозното жилище или може би да притежаваме най-новият модел на любимата си мар
Още... »
Застраховка гражданска отговорност
Застраховка гражданска отговорност Все по-често, когато шофираме на пътя ние ставаме свидетели на инциденти, транспортни произшествия и редица други фактори, които след време оказват влияние върху нашето здраве.
Още... »
Каско
Каско Когато притежаваме автомобил ние се стараем да бъдем винаги изрядни в поддръжката му. Когато става въпрос обаче за сключването на договор за застраховка на собственото ни возило, ние сме настроени по-скептично. За съжаление доста малка част от автомобилит
Още... »
Гражданска отговорност
Гражданска отговорност Живеем в много динамичен и забързан свят. Свят изпълнен с много премеждия и радости. Сигурността ни с годините става все по- малка, независимо от аспекта. Когато обаче сами не се научим да се грижим за нея, тя ще ни напусне. Застраховането е едно много ва
Още... »
Отстъпка от „Каско” при сключване на застраховка „Гражданска отговорност”
Отстъпка от „Каско” при сключване на застраховка „Гражданска отговорност” Застраховането днес е както задължително в някои аспекти, така и не дотам задължително в други. Ако сключите застраховка Гражданска отговорност, то ние ви предлагаме отстъпка от Каско.
Още... »
Гражданска отговорност онлайн предимства
Гражданска отговорност онлайн предимства Когато в днешният модерен свят стане въпрос за пари, повечето хора реагират остро. Не само заради кризата, но и заради редица други проблеми, които оказват сериозно влияни върху нашите разходи.
Още... »
Онлайн застраховане
Онлайн застраховане Когато става дума за застраховане, ние чести сме скептично настроени. Онлайн застраховането предлага възможности, които биха били достъпни за всички потребители и най- вече, биха били приложими в бъдеще.
Още... »