Великденската промоция от ДЗИ

От 01.04.2019 до 30.06.2019 ще имате възможността да застраховате имуществото си с допълнителна отстъпка от 25%. 
С допълнително покритие, ДЗИ ще защити вашите интереси чрез застраховка „ОНЛАЙН СИГУРНОСТ“ относно кражба на самоличност, спор с онлайн търговец на дребно или увреждане на онлайн репутация.

Свържете се с нас сега и се възползвайте от предложението!
Тел. 0700 13 733 или 0877197299, или на email office@arabroker.com


"Пролет 2019
"

Специални условия
за имуществени застраховки „Комфорт за дома“ и „Комфорт за бизнеса“ в ДЗИ с промоционални отстъпки от 45% до 65%. 

Нова клауза „SOS за дома“, която осигурява 24-часовo съдействие или възстановяване на разходи за авариен ремонт с годишна застрахователна премия 9 лева без данък.

Медицинско застраховане в ДЗИ Best Doctors и „Добро здраве“ - 5% отстъпка. „ДЗИ BEST DOCTORS“ предоставя покритие за извършени по време на периода на покритие услуги и медицински разходи за лечение на заболявания и необходими медицински процедури. При „Добро здраве“ имате възможност за пакет Профилактика и Извънболнична и болнична медицинска помощ.

Застраховка „Живот“ в Уника - „UNIQA Four Shares“ за срок от 6 години с алтернативна възможност за осигуряване на краткосрочно вложение на свободни финансови средства с перспектива за печалба при осигурена гаранция. С включена опция за участие в реализирания доход от представянето на акциите на Google, Apple, Facebook, Microsoft.