<< Назад

Застраховка живот


Застраховка живот

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Животът е най-ценното, което ни е дадено даром, затова трябва да му се наслаждаваме с пълни сили и да му се радваме всеки ден. Когато сме млади ние не можем да преценим рисковете и печалбите от всяко наше действие, затова трябва да се научим поне да ценим здравето и това до колко можем да бъдем защитени в случай на инцидент. Съществува една застраховка наречена застраховка „Живот”. Тя е незадължителна и се сключва само при лично убеждение. Много е важно обаче да се запознаете с нея и това как може да я сключите, за да сте напълно наясно с възможността да я направите при нас. Ара брокер ви дава възможност да прецените сами, коя е офертата, която е най-подходяща за вас и застрахователното дружество, което да бъде съпричастно с вашата сделка.

Цените и отстъпките при нас са най-достъпни и ви уверяваме, че ще бъдете доволни от качественото и бързо обслужване онлайн. Не забравяйте,че технологиите са нашата най-силна страна и ние се възползвахме от нея, за да допринесем за бързото и лесно участие на клиентите ни в застраховането. Нека се върнем на основната ни тема, а именно застраховката „Живот”. Важно е да знаем, че тя покрива болничен престой при злополука, разходи за лекарства и консумативи, смърт, в следствие на злополука, трайна нетрудоспособност и други. Застрахованите, разбира се физическите лица, които сключват застраховката, но също могат да бъдат и негови близки, застраховката се сключва върху трудоспособността и живота на едно или повече лица между 14 и 60 години.

Повече информация има на нашият сайт, при посещението, на който може да изберете най-подходящите за вас условия за сключването на тази застраховка „Живот”. Не се колебайте и побързайте да ни посетите, за да живеете един по-лек и изпълнен с радост и безгрижие. Ара брокер ви гарантира най-комфортното, и бързо обслужване за всеки клиент.