<< Назад

Застраховка злополука


Застраховка злополука

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Едва ли има човек, който да каже, че за него има по-важно нещо от живота. Дори да има такъв, то той със сигурност ще излъже. За много от нас са ясни условията за застраховката живот, която доста хора вече сключват, за да живеят по-спокойно.

Ние от АРА брокер обаче можем да ви предложим и друг начин да не нарушавате спокойствието си въпреки обстоятелствата. Това може да стане, ако ни посетите във виртуалното пространство на сайт www.arabroker.com и се поинтересувате, какво означава застраховката Злополука.

За никого не е тайна, че нетрудоспособността  дори на един от членовете на семейство носи както лични, така и финансови затруднения. Е тук при нас, ние ви предлагаме да защитите това чувство поне от парична гледна точка. Тази застраховка се сключва за период от една година върху живота и трудоспособността на лижа на възраст от 14 до 69 навършени години.

Застраховка Злополука покрива медицински разходи сляд претърпяна злополука, временна и трайна загуба на трудоспособност в следствие на злополука и на последно място смърт в следствие на злополука. Не си мислете, че сте застраховани, от господ от тези произшествия. Разбира се, че никой не желае да му се случват, но трябва да мислим рационално и да си спестим малко грижи при евентуално такова събитие. При застраховка Злополука са застраховани физически лица, членове на семейство, домакинства или група от хора. На всеки е дадена тази възможност да защити и застрахова, както живота, така и всичко, което поиска при нас на arabroker.com. Не пропускайте шанса си да го направите.

Цените и офертите, които предлагаме ние са най-изгодните, които можете да срещнете на пазара. Злополуките са много често срещани за съжаление на пътя и е хубаво ние да се предпазим навреме. Нашият сайт е вашата възможност, за да направите животът си по-спокоен.