<< Назад

Застраховка имущество


Застраховка имущество

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Естествено и много важно събитие в живота на всеки е закупуването на жилище. Когато се решим на тази крачка ние сме длъжни да проверим всички рискове и плюсове на застраховката, от която се нуждаем, а именно застраховка имущество.

Ние от arabroker.com ви предлагаме най-ниските цени и най-подходящите условия за сключването на вашата застраховка. Когато посетите нашият сайт вие ще се уверите, че всичко за което говорим е истина. Когато сключвате застраховка имущество вие се нуждаете от повечко информация относно предимствата, целите и плюсовете от тази сделка. Предмета на застраховката е недвижимо или движимо имущество, което е собственост на застрахователя, тоест самите вие. Не се притеснявайте за цените, при нас те са достъпни за всеки и разбира се оправдават средствата. Важно е да знаем също, че ако решим да ипотекираме или заложим имуществото си, застраховката може да се сключи в полза на банката-кредитор.

Застрахователната сума, както и други важни за вас цени може да намерите на нашият онлайн сайт www.arabroker.com , там има таблици с цени и отстъпки, които предлагат  нашите застрахователни дружества, с които работим от дълго време. За нас лоялността и качеството са на първо място, затова не се колебайте да застраховате имуществото си тук. Когато стигнете вече до самият процес на застраховане, вие трябва да сте наясно какви са щетите, които покрива тази важна за вас застраховка. А именно, кражба, токов удар или късо съединение, експлозия, пожар, злоумишлени действия от трети лица, удар от превозно средство и много други, които е възможно да се случат на всяко имущество. Затова тази застраховка е много важна за всеки собственик. Чувството на сигурност е едно от най-ценните чувства , от които се нуждае всеки човек. Какво по-хубаво от това да спите спокойни и защитени само при едно кратко посещение на сайта ни. Не се колебайте и си доставете този комфорт.