<< Назад

Какво знаем за Карго застраховките


Какво знаем за Карго застраховките

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Не е тайна за никого, че пътуванията освен положителни емоции, могат да донесат и много отрицателни такива. Когато ме на пътя трябва да сме в готовност да имаме както приятни изживявания, така и проблеми. В днешни дни хората рядко се замислят за последиците, които могат да ги сполетят по време на пътуване. Тук е моментът, където можем да отбележим, че  ние от АРА брокер можем да ви бъдем от полза. Сайтът, който поддържаме разполага с огромен асортимент от застраховки, които можете да сключите, за да живеете един по-спокоен живот.

Когато започнем темата с пътуванията и превозването на определени товар, то обезателно трябва да подчертаем, че сключването на Карго застраховка е много препоръчително. Какво знаем и не знае за нея? Това ли се питате, отговорът можете да откриете на нашият сайт www.arabroker.com

Ние можем да ви предложим най-ниските цени и най-изгодните предложения за сключването на каквато и да е застраховка. Колкото до Карго застраховката, за нея трябва да знаете няколко важни неща. Тя защитава вашите товари по време да международни или вътрешни превози от увреждане или загуба. За никого не е тайна, че няма как да се застраховате от някои от следните причини, затова сключването на Карго застраховка би ви била от голяма полза. Тази застраховка покрива товара ви независимо дали той е превозван по въздух, вода или суша.

Нашите застрахователни компании предлагат покрития съгласно определени клаузи: стоки в наливно или насипно състояние се застраховат по клауза С- тя покрива при пожар, ПТП и експлозия.  За другите клаузи можете да прочетете на специализираният ни сайт, който е препоръчително да посетите. Не се колебайте да обърнете внимание на товара, който возите, той е важен за вас. Ние сме тук, за да разрешим проблемите ви. Посетете ни и няма да съжалявате.