<< Назад

Как да направим застраховка Отговорност


Как да направим застраховка Отговорност

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Когато сме професионално заети, ние много рядко се замисляме за нещата, които всъщност трябва да ни вълнуват в професионален план. Точно за това е направена тази застраховка Отговорност. Отговорността по принцип е многозначно понятие, и значението на думата може да бъде тълкувано по различни начини.

За нас от АРА брокер е важно да знаем, че можете да се доверите както на добрата си преценка, така и на нас като движима фигура във застрахователните дейности. На нашият сайт можете бързо, лесно и безплатно да се снабдите с най-ценната за вас информация, относно застраховката, която желаете да направите. Когато обаче професионалността е ваш приоритет вие сте длъжни да се запознаете с нашата застраховка Отговорност. Тази застраховка покрива отговорността по посоченото в полицата юридическо лице или физическо-търговец, по смисъла на Търговския закон, за причинените от него на трети лица имуществени или не не вреди, по повод на стопанската му дейност. Срокът на застрахователният договор е една година, освен ако няма други допълнителни договорки.

Различните сфери, в които може да се сключи тази застраховка Отговорност са много и можете да се запознаете с тях с едно посещение на нашият онлайн портал. Ние сме тези, които ще ви предложат една изгодна оферта подходяща за работната среда, в която се намирате. За ваше удовлетворение ние сме направили най-лесният и достъпен начин за сключването на всякакъв вид застраховки.

Затова не се колебайте да направите тази крачка и да заредите успешно вашите умове. Развитието и достигането на нови върхове са две основни неща, от които се нуждае всеки умен човек, готов за нови и нови усещания. Посещавайки нашият сайт вие ще намерите едни различни и приятни начини, за по-добър и спокоен живот. Не се лишавайте от това.