<< Назад

Как да сключим бързо и лесно застраховка „Кораби и Самолети”


Как да сключим бързо и лесно застраховка „Кораби и Самолети”

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Пътешествията с кораби и самолети за някои е само лукс. Да не говорим дори, че има такива, които никога не са изпитвали това удоволствие да полетят на гребена на вълната или небесата. Факт е, че това удоволствие е скъпо, но не и непосилно за всеки средностатистически човек. Когато обаче вие сте собственик на лодка или делта планер, тук е време да се замислите за сключването на една застраховка „Кораби и Самолети”, за да запазите в бъдеще скъпите си покупки и да им се радвате.

При първият вид застраховка на плавателни съдове, клиентът сам избира какво да бъде застрахователното покритие на, което да включва следните рискове: каско пълна или частична отговорност, обща авария или спасяване, война и стачки, както и  други. Ако искате да плавате спокойно в тихите води на моретата, и да се радвате на вашият плавателен съд в спокойно състояние, то вие непременно трябва да ни се доверите. Ние от АРА брокер, ви предлагаме най-ниските цени за сключването на тази застраховка. А дори заговорим за останалата част от страната на застраховката пак можем да ви уверим, че посещението на нашият онлайн сайт няма да ви навреди. А именно когато става въпрос за застраховка на летателни апарати.

Важно е да знаете, че обект на тази застраховка за моторни и безмоторни самолети, вертолети, балони и други. Летателните апарати се застраховат срещу пълна загуба или частични щети. За собствениците на такива апарати е важно още да знаят, че застраховката покрива всички рискове, по време на излитане, полет и приземяване и много други. Всичко, което ви интересува повече може да намерите на нашият сайт www.arabroker.com. Посетете ни и няма да съжалявате, освен да си почивате и да се радвате на луксозните си покупки, вие трябва да ги оценявате и да ги задържите за дълго.