<< Назад

Каско


Каско

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Когато притежаваме автомобил ние се стараем да бъдем винаги изрядни в поддръжката му. Когато става въпрос обаче за сключването на договор за застраховка на собственото ни возило, ние сме настроени по-скептично. За съжаление доста малка част от автомобилите в България са със сключена застраховка Каско. А всъщност това е една много изгодна за вас застраховка. Тя се сключва доброволно, като с нея застраховате вашият собствен автомобил, ремаркета, полуремаркета и други.

Каското покрива щетите на вашият автомобил нанесени при различни обстоятелства. Ние от arabroker ви предлагаме по-ниски цени и качествено обслужване, за да не съжалявате за избора, който сте направили. Щетите, които са нанесени по ваше собствено невнимание или другоо, например, при пожар, ПТП, или природно бедствие, се покриват от Каското. Когато сте притежател на возило, вие трябва да поемете отговорностите по грижите за него. За вашата сигурност на пътя и за доброто състояние на автомобила е силно препоръчително да направите Каско застраховка на автомобила си.

В сайта на www.arabroker.com вие ще откриете цялата необходима информация за вашата застраховка, без значение каква ще бъде тя. Ние ви предлагаме приятни условия и лесен достъп чрез онлайн пространството, за да защитите автомобила си. Макар и доброволна този вид застраховка ще ви накара да сте една идея по-спокойни на пътя. По принцип Каското се определя от стойността на автомобила ви. То се изчислява по определен процент, в зависимост от възрастта на колата ви. Но въпреки всичко, важното е, че можете да сте сигурни, че при arabroker офертите са най-изгодни и достъпни за джоба на всеки. Затова не се замисляйте и застраховайте автомобила си.

Ние от arabroker ви гарантираме най-ниските цени и качествено обслужване в нашето онлайн пространство. Грижата за автомобила ви е от огромна важност, както за самите вас, така и за нас. Доверете се на правилният си инстинкт.