<< Назад

Медицинска застраховка


Медицинска застраховка

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Всеки човек обича да пътува и когато го прави той е трябва да бъде наясно с безопасността и рисковете от всяко такова изживяване. Когато решите да пътувате извън границите на Република България, то вие трябва да бъдете наясно с инцидентите, които могат да ви сполетят или неприятните извънредни ситуации зад граница. Застраховката „Помощ при пътуване” е „Медицинска” застраховка, която вие трябва да направите, когато решите да пътувате в чужбина, за да се чувствате по-защитени и спокойно през почивката си.

Тази застраховка може да застрахова както отделни физически лица, така и цели туристически групи или служители на фирма. Тя е необходима, за да може вие да получите подходящата и високо квалифицирана помощ при нужда. Ара брокер е вашата най-добра възможност да изберете най-подходящата за вас застраховка. Ние сме онлайн възможност с големи покрития и достъпни за всеки условия при сключването на такава „Медицинска” застраховка. Много е важно да знаете плюсовете от тази застраховка, за да можете да прецените най-добре правилното за вас покритие на най-ниските цени по „Медицинска” застраховка онлайн.

Питате се може би кой е застрахован при тази застраховка, отговорът е прост и ясен. Това са физически лица до 65 години, индивидуално или групово, тази застраховка покрива техните нужди в случай на инциденти, когато сте извън България, по време на престоя ви. Има и други възможности за сключване на тази застраховка за лица над 65 години, разбира се, но може да се запознаете с тях в сайта ни www.arabroker.com . Освен че е важно да изберете най-подходящата за вас застрахователна компания, също така трябва да сте наясно със това какво покрива „Медицинската” застраховка. А именно медицинско транспортиране до Република България, в случай на извънредни инциденти, лекарства и медицински средства, лечения, прегледи и много други. Тази застраховка е много важна стъпка при вашето пътуване, затова я направете без колебания при нас.