<< Назад

МЕДИЦИНСКА (ЗДРАВНА) ЗАСТРАХОВКА „ДЗИ BEST DOCTORS“


МЕДИЦИНСКА (ЗДРАВНА) ЗАСТРАХОВКА  „ДЗИ BEST DOCTORS“

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

 

Best Doctors ще поеме необходимите разходи за второ лекарско мнение и лечение в чужбина при диагностициране.

Разходите, които Best Doctors ще покрие са: Медицински разходи, Пътни разходи, Разходи за настаняване, Разходи за репатриране, Разходи за медикаменти, Дневно обезщетение за хоспитализация.

Застраховат се здрави лица - български граждани и чужденци, продължително или постоянно пребиваващи в Република България на възраст от 0 до 64 години.

Дължимата сума (застрахователна премия) може да се плаща еднократно или разсрочено на вноски.

При установяване на заболяване или необходимост от процедура, която попада в обхвата на застраховка „ДЗИ Best Doctors“, Вие може да се свържете с ДЗИ, за да бъдат извършени първоначални действия по уведомяване на Best Doctors за потенциалната претенция и за започване на процедурата по получаване на второ медицинско мнение.

Уведомяването става на телефона на Контактния център на ДЗИ 0700 16 166 или директно на отговорния медицински експерт в „Ликвидация медицинско и животозастраховане“ на телефон 02/902 71 05.

След като са получили уведомлението от ДЗИ, служителите на Best Doctors регистрират случая и поемат последващото цялостно и пряко обслужване на клиента.