<< Назад

Отстъпка от „Каско” при сключване на застраховка „Гражданска отговорност”


Отстъпка от „Каско” при сключване на застраховка „Гражданска отговорност”

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Застраховането днес е както задължително в някои аспекти, така и не дотам задължително в други. Когато обаче си купувате нова кола, или не чак толкова нова, вие няма как да не искате тя да бъде запазена в състоянието, в което сте я закупили.

Затова тук е много важно да знаете за предимствата, които ви предлага Каското и най-вече услугите на нашия сайт www.arabroker.com . Не щадете сили и посетете нашият виртуален свят, където ще намерите най-добрите оферти за сключване на каквато и да е застраховка.

Ако сключите застраховка Гражданска отговорност, то ние ви предлагаме отстъпка от Каско. За всеки уважаващ себе си водач, тази оферта е много изгодна възможност.

Каското е застраховка, която не е задължителна по закон, но тя се грижи за всичко причинено на колата ви , независимо от случая. Каското покрива щети при природни бедствия, злоумишлени действия и други. Всички тези и още много други са щети, които е възможно да се получат почти при всеки. Затова е много важно да имате Каско на собствения си автомобил.

Точният момент за сключването е сега, когато само ние от arabroker ви предагламе отстъпка при сключване на застраховка Гражданска отговорност. Не трябва да се колебаете, за защитата на автомобила, той е най-съвременната машина, от която се нуждае всеки човек и без която животът ни би бил много затруднен. Но не е невъзможно да се радвате на шофирането си и да сте сигурни,че автомобила ви е защитен.

Arabroker работи и сътрудничи с всички застрахователни дружества в страната и с някои в чужбина. Затова изгодата от една застраховка сключена с нас, би ви дала най-големите успехи и качество. Да не забравяме за важните неща от живота и да бъдем полезни, както на околните, така и на себе си. Това са нещата, за които ще се погрижим, ако ни се доверите.