<< Назад

Селскостопанска застраховка за животни


Селскостопанска застраховка за животни

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

Както вече сме свикнали да говорим за трудностите на пазара, така и доста често се осмеляваме да правим застраховки за нашият по-спокоен живот. Хората, с изминаване на годините все повече се усещат за полезните страни на застраховките и затова по-често се допитват до вещите лица на тази тема. Arabroker.com е онлайн портал за всякакви видове застраховки, които вие можете да разгледате по всяко едно време. Когато решите да ни посетите вие ще се уверите в думите ни и ще откриете цялата истина на думите ни.

Ние ви предлагаме най-ниските и изгодни оферти за сключването на застраховката, от която мислите, че имате нужда. Важно е също така да знаете, че ние от АРА брокер работим със най-квалифицираните застрахователни дружества в страната и затова офертите ни са най-добри. Замисляйки се понякога за селскостопанският живот ние рядко се наемаме да поемем каквато и да била грижа относно застраховането. Тук е хубаво да споменем, че Селскостопанската застраховка на животни освен че може да ни бъде от голяма полза, може и да ни спести купища бъдещи проблеми.

Важно е за всички собственици и производители да са наясно, че тази застраховка покрива риска от смърт или убиване по необходимост на животните в резултат от: пожар и природни бедствия, заразни болести, счупване на кости при механичен удар и други. Застраховат се както отделни животни, така и животни от даден вид. Цената е по договаряне. Не пренебрегвайте резултата,за който сте се борили  и усилията, които сте положили за вашият добитък.

Няма нищо по-ценно от собственото производство, застраховайте го и му се наслаждавайте. Ние от arabroker.com ще се погрижим за документалната част. Доверете ни се и няма как да сбъркате, бъдещето си го градим самите ние, не се доверявайте на никого.