<< Назад

Селскостопанска застраховка


Селскостопанска застраховка

Направете запитване
(полетата със * са задължителни)

В последно време много голяма част от населението прави всичко възможно, за да произвежда сама продукцията, която ще консумира. От една страна, това би било финансов ход, но от друга просто ход на истинските ценители на здравословните продукти.

На пазара днес сме затрупани от ГМО продукти, които само подбиват продажбата на натурално произведените такива. Колкото и да не ни се иска обаче, ние се храним с много големи боклуци, поради факта, че са по-евтини. Сега е моментът обаче да застраховате вашият труд. За много голяма част от производителите едни неблагоприятни климатични условия, биха съсипали цялата реколта, за която са полагали усилия месеци наред. Тук на arabroker.com  вие ще намерите най-доброто решение да сключите селскостопанска застраховка, на добри цени и при добри условия.

Тази застраховка покрива реколта от земеделски култури, зеленчуци, медицински и етеричномаслени култури, отглеждани в парници или на открито. Ако нещо от изброените по-долу неща сполети вашият труд, то вие може да сте спокойни, че той ще бъде застрахован, а именно- градушка, осланяване, гризачи, буря, суша, болести и много други, които може да проверите на нашият сайт www.arabroker.com .

Не трябва да подценявате суровите климатични условия, за съжаление, на които сме подложени постоянно. Няма нищо по-лошо от това да загубите за един миг всичко, за което сте се трудили дори години. За да бъде сладка една работа и победа тя трябва да бъде пълноценна и оценена. Това ви предлагаме ние най-ниските цени при сключване на селскостопанска застраховка на адрес www.arabroker.com . Не подценявайте нещастието, което може да ви сполети и застраховайте сигурността си пред всичко. Животът днес е много тежък, но ако останете и без реколтата си положението се усложнява максимално. Ние ви предлагаме много изгодни оферти, за които няма да съжалявате никога. Доверете ни се и няма как да сбъркате.